Samenwerkingsverbanden

Samen sta je sterk.

Samenwerking

Textiel United

Door deelname aan Textiel United streeft Artex er, samen met vijf andere textielbedrijven, naar om nieuwe medewerkers te werven voor een carrière in de textiel(industrie). Vanuit Textiel United werken wij ook intensief samen met ROC ter Aa in Helmond en bieden wij de mogelijkheid om het werken bij Artex te combineren met een opleiding. Want textiel kent vele gezichten. Wil je meer informatie, check dan de site:

www.textielunited.nl

Samenwerking

ROC ter Aa

Artex heeft een intensieve en goede samenwerkingsrelatie opgebouwd met ROC ter Aa in Helmond. Zij verzorgen voor ons diverse BBL-trajecten (operations gerelateerd) en ondersteunen ons bij trajecten als ‘Nederlands op de werkvloer’.

www.roc-teraa.nl

Samenwerking

Modint

MODINT is de landelijke ondernemersorganisatie voor mode, interieur, tapijt en textiel. Wij benutten hun kennis en kunde als het gaat om vraagstukken (onder andere op het gebied van de CAO MITT) en Artex neemt deel aan diverse actieve ledengroeperingen, secties en werkgroepen.

www.modint.nl

Samenwerking

Stichting ORO / Stichting OOK begeleiding / Antoon van Dijkschool:

Sinds enkele jaren werkt Artex nauw samen met Stichting ORO, Stichting OOK begeleiding en de Antoon van Dijkschool om op deze manier arbeidsgehandicapten (leerlingen en werkzoekenden) de mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan het reguliere arbeidsproces.

www.oro.nl