Vacatures & Stages

Heeft u interesse om bij Artex te werken?

Artex

We zijn ambitieus.

Al sinds 1947 groeien we hard, en we willen graag voorop blijven lopen. Daar heb je goede mensen voor nodig. Gelukkig hebben we er al 200, maar we zijn altijd op zoek naar nieuw talent.

Kortom, ben jij net zo gedreven als wij? Heb jij collegialiteit, professionaliteit en klantgerichtheid in je DNA? Bekijk dan vooral even onze vacatures. En zit jouw droombaan of stage er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie naar de afdeling HRM, Lonneke van der Linden.

Artex

Vacatures

Artex

Stage

Ben je op zoek naar een uitdagende, hands on stageplek en heb je altijd al binnen willen kijken in een organisatie met een hoogwaardig machinepark en complexe bedrijfsprocessen? Laat het ons dan weten! Artex biedt stageplekken op alle leerniveaus en is door meerdere kenniscentra voor diverse afstudeerrichtingen erkent als leerbedrijf. Ook bij afdelingen als bijvoorbeeld verkoop, marketing en productmanagement bieden wij de mogelijkheid van stage aan.

Stuur je CV, motivatie en stage-eisen vanuit de opleiding aan de afdeling HR, Mevr. Lonneke van der Linden.

Sinds lange tijd heeft Artex een intensieve en goede samenwerking opgebouwd met ROC ter Aa in Helmond. Zij verzorgen voor ons diverse BBL-trajecten (operations gerelateerd) en ondersteunen ons bij trajecten als ‘Nederlands op de werkvloer’.

Kijk voor meer informatie op www.roc-teraa.nl