Wie is Artex

Onderdeel van een ijzersterke combinatie.

OVER ARTEX

Welkom bij Artex, uw partner in stoffen voor zonwering, gordijnen en meubelen.

Artex maakt deel uit van de beursgenoteerde multinational Hunter Douglas, toonaangevend bedrijf in de interieurbranche. Sinds de start van ons bedrijf maken we producten die bijdragen aan comfort, stijl, veiligheid, functionaliteit en bovenal duurzaamheid.

Onderdeel van een ijzersterke combinatie

Wie is Artex:

Onze missie

Ons doel is het bieden van textiele oplossingen die bijdragen aan een hoog leefcomfort en een duurzame leefomgeving.

Onze producten onderscheiden zich door:

– Unieke functionele kenmerken
– Een innovatief karakter.
– Een hoge esthetische waarde
– Duurzame eigenschappen

Meer informatie over het Kwaliteits- en milieu- beleid van Artex kunt u aanvragen via afdeling Marketing & Communicatie. Stuur uw aanvraag per mail naar info@artex.hde.nl.

Aarle-Rixtel Textiel

Onze Historie

Opgericht in 1947.

Artex is opgericht in 1947 als familiebedrijf en sinds 1990 onderdeel van Hunter Douglas. Van origine is Artex een vooruitstrevende textielweverij voor interieurtextiel.

Ondernemerschap.

Door innovatief en vooruitstrevend ondernemerschap en behoud van ambacht, heeft Artex anno nu een unieke positie verworven in de markt. Niet alleen voor interieurtextiel, maar ook op het gebied van zonweringsprodukten en meubelstoffen. Wat begonnen is als familiebedrijf is uitgegroeid tot een bedrijf van internationale allure, waar inmiddels ruim 200 medewerkers werken.

Hunter Douglas.

Sinds 1990 maakt Artex onderdeel uit van Hunter Douglas.

Toegewijd vakmanschap.

Artex behoort al tientallen jaren tot de grootste en meest vooraanstaande Nederlandse fabrikanten van woningtextiel. Toegewijd vakmanschap bouwend op een jarenlange traditie vormt vandaag nog steeds een solide fundament van het dynamische Artex als een zeer vooruitstrevende en moderne textielindiustrie.

Hoofdleverancier van textiel.

Artex is vandaag de dag een van de marktleiders in woningtextiel en voert vijf merken: Artelux, De Ploeg, Kendix, Loft 79 en Your Edition!. Bovendien vervaardigt Artex textielproducten voor Hunter Douglas bedrijven. Voor onze moedermaatschappij zijn wij hoofdleverancier van textiel voor zonweringsproducten: rolgordijn, lamellen, vouwgordijn en plissé.

ARTEX LOOPT VOOROP

Met innovatie hoogwaardige stoffen.

Onze producten zijn te vinden bij de betere woninginrichters, gordijnspeciaalzaken, woondecoratiewinkels, meubelzaken, verf- en behangspeciaalzaken, interieurarchitecten en bekende meubelfabrikanten.

Artex loopt voorop op het gebied van ontwikkeling, productie, collectioneren en marketing van innovatieve en hoogwaardige stoffen.

ARTEX BELEVEN

Rondleiding.

Wilt u Artex beleven? Artex biedt scholen en textiel-geïnteresseerden de mogelijkheid deel te nemen aan een rondleiding door het bedrijf.

Heeft u interesse? neem contact met ons op.